Batoane cu musli

INGREDIENTE:

  • o cutie de lapte condensat,
  • 400 g fulgi de ovăz,
  • 1/2 cană de semințe de floarea-soarelui,
  • 1/2 cană de migdale,
  • 1/2 cană de caise,
  • SOS
  • 1/2 cană de alune de pădure,
  • 1/2 cană de merișoare,
  • 1/2 cană de stafide,
  • 1/2 cană de sâmburi de dovleac,
  • 3/4 borcan de gem de caise. 

MOD DE PREPARARE:

Încălzim ușor laptele. Amestecăm într-un bol fulgii de ovăz cu stafidele. Adăugăm laptele cald și gemul. Amestecăm bine toată compoziția. Turnăm compoziția într-o formă căptușită cu hârtie de copt. Punem la copt la cuptorul încălzit la 180°C și lăsăm la copt timp de 35-40 minute. 

Product added to wishlist