Batoane cu musli
INGREDIENTE:
- o cutie de lapte condensat,
- 400 g fulgi de ovăz,
- 1/2 cană de semințe de floarea-soarelui,
- 1/2 cană de migdale,
- 1/2 cană de caise,
- SOS
- 1/2 cană de alune de pădure,
- 1/2 cană de merișoare,
- 1/2 cană de stafide,
- 1/2 cană de sâmburi de dovleac,
- 3/4 borcan de gem de caise.
MOD DE PREPARARE:
Încălzim ușor laptele. Amestecăm într-un bol fulgii de ovăz cu stafidele. Adăugăm laptele cald și gemul. Amestecăm bine toată compoziția. Turnăm compoziția într-o formă căptușită cu hârtie de copt. Punem la copt la cuptorul încălzit la 180°C și lăsăm la copt timp de 35-40 minute.