Cannelloni cu vinete  și carne

INGREDIENTE:

  • 2 pungi de cannelloni,
  • 1 vânătă,
  • 1 ceapă,
  • 1 ardei roșu,
  • 500 g carne tocată,
  • 2 conserve de roșii tocate,
  • pătrunjel verde,
  • busuioc,
  • zeama de la 1 lămâie,
  • sare,
  • piper,
  • boia iute și dulce,
  • o mână de semințe de dovleac,
  • ulei sau ulei de măsline,
  • câteva felii de cașcaval afumat.

MOD DE PREPARARE:

Începem prin a tăia vânăta cubulețe. Turnăm deasupra apă cu sare, pentru a evita gustul amărui. Lăsăm deoparte 10-15 minute. Tragem carnea la tigaie în ulei sau untură. Adăugăm ceapa, ardeiul tocat și vânăta bine clătită. Amestecăm toată compoziția și amestecăm cu roșiile. Potrivim cu sare, piper și boiaua iute și dulce. Lăsăm la înăbușit, până se înmoaie legumele. Tragem semințele de dovleac la tigaie fără ulei și le adăugăm peste legume. La final dregem cu zeamă de lămâie și busuioc și pătrunjel tocat. Într-un vas oval sau alt vas înalt termorezistent așezăm vertical pastele. Îl umplem cu sos, care ar trebui să fie destul de subțire.

Product added to wishlist