Frittata cu paste și salam

INGREDIENTE:

  • 50 g din orice fel de paste,
  • 1/4 ardei roșu,
  • 1/4 ardei verde,
  • 20 g salam,
  • SOS
  • 2 ouă,
  • sare,
  • piper,
  • ierburi de Provence

MOD DE PREPARARE:

Fierbem pastele (orice fel, cel mai bine mai mici) conform rețetei de pe ambalaj.
Spălăm ardeii, scoatem semințele și îi tocăm foarte mărunt. Tăiem salamul mărunt cubulețe. Batem ouăle cu puțină sare și piper. Adăugăm peste ele
celelalte ingrediente și amestecăm bine totul. Ungem cu unt vasul termorezistent
și presărăm cu pesmet. Turnăm compoziția pregătită și coacem cca. 20 de minute la temperatura 170 de grade (până când se coc ouăle). Scoatem din formă fritatta și o servim cu pâine proaspătă.

Product added to wishlist