Minestrone de primăvară

INGREDIENTE:

  • 4 morcovi
  • 1 pătrunjel,
  • 100 g fasole verde proaspătă,
  • 1/2 conservă fasole albă,
  • 1 ceapă,
  • 3-4 cartofi,
  • 1 conservă de roșii tocate în suc propriu,
  • 2 tulpini de țelină,
  • 1 dovlecel mic,
  • o legătură de cimbru proaspăt,
  • ienibahar,
  • piper boabe,
  • foi de dafin,
  • bulion,
  • 100 g paste,
  • 2 căței de usturoi,
  • ulei de măsline pentru prăjit. 

MOD DE PREPARARE:

Punem într-o oală uleiul de măsline și adăugăm legumele tocate – usturoiul dat printr-o presă, ceapa, morcovul, țelina, cartofii, pătrunjelul și dovlecelul tocat. Călim totul puțin, apoi turnăm bulionul și roșiile. Apoi adăugăm fasolea verde și albă și condimentele. Acoperim și lăsăm la înăbușit la foc liber timp de 20 de minute. Potrivim cu maggi și sare și piper. Preparăm pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Servim minestrone fierbinte cu paste. 

Product added to wishlist