Supă cremă de roșii și ardei cu brânză  de capră și mentă

INGREDIENTE:

  • bulion,
  • roșii proaspete sau întregi la conservă (pentru mixare),
  • ardei copt,
  • ardei în oțet,
  • brânză dulce de capră,
  • mentă proaspătă,
  • smântână 22%,
  • oțet balsamic pentru decor.

MOD DE PREPARARE:

Spălăm ardeiul, împărțim în jumătate, scoatem semințele. Îl așezăm pe grătarul din cuptorul cu grill și coacem până pielița se face maronie. Scoatem și punem într-o pungă închisă etanș timp de 10 minute. Curățăm de pielițe și îi punem în robotul de bucătărie împreună cu roșiile din conservă și menta mărunțită, apoi mixăm până devin cremă. Turnăm peste bulion și fierbem la foc mic. Punem într-o farfurie adâncă o lingură de brânză dulce de capră, peste care turnăm un polonic de supă, amestecăm și completăm cu încă 1-2 polonice.

Product added to wishlist