Supă cremă de sfeclă roșie  cu portocală

INGREDIENTE:

  • 1 kg sfeclă roșie,
  • ulei de măsline,
  • 2 căței de usturoi,
  • 1 ceapă,
  • 1 morcov,
  • SOS
  • 1 pătrunjel,
  • sare,
  • piper,
  • sucul de la 1 portocală,
  • bulion. 

MOD DE PREPARARE:

Încingem uleiul de măsline într-o oală rotundă, adăugăm usturoiul tocat și călim puțin.
Curățăm sfecla, morcovul, pătrunjelul și ceapa și le tocăm în bucăți mai mici. Adăugăm legumele peste usturoi și călim totul, amestecând des. Apoi turnăm bulionul și lăsăm la fiert 15 minute, până se înmoaie legumele. Mixăm la blender supa răcită. La final adăugăm sucul de portocală și potrivim cu sare și piper după gust.

Product added to wishlist