Supă cremă  în două culori din dovlecel  cu semințe de pin

INGREDIENTE:

  • 1 kg dovlecei,
  • 1 ceapă,
  • 2 căței de usturoi,
  • 700 ml bulion,
  • 15–20 g unt,
  • SOS
  • 3 linguri de semințe de pin,
  • 20 g brânză Provolone,
  • sare,
  • piper,
  • chili. 

MOD DE PREPARARE:

Pregătim două tigăi separate. Călim în unt în fiecare dintre ele jumătate din cantitatea de ceapă și usturoi. Într-una dintre tigăi adăugăm jumătate de dovlecel, curățat și tocat cubulețe mari, în a doua tigaie și adăugăm dovlecelul necurățat, de asemenea tocat cubulețe mari. Acoperim totul cu un capac și lăsăm la înăbușit timp de cca. 5 minute. Adăugăm în fiecare tigaie câte 350 ml de bulion și condimentăm. Apoi acoperim cu un capac și lăsăm la înăbușit timp de 15 minute. La final dăm prin blender. Între timp tăiem brânza în cubulețe mici și adăugăm în cremele de dovlecel. Turnăm simultan supele gata preparate din două părți opuse ale farfuriei și presărăm deasupra semințe de pin. 

Product added to wishlist